Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Pastor poziva na smirivanje situacije

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor apelovao je na Vladu Vojvodine da odustane od Predloga deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava Vojvodine, a na organizatore sutrašnjeg protesta da odustanu od "uličnog politiziranja" i da se vrate u institucije sistema.

Kostreš: LSV i SVM nisu konsultovani o Deklaraciji

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš izjavio je da tekst Deklaracije o zaštiti ustavnih prava Vojvodine, koju je najavio pokrajinski premijer Bojan Pajtić, nije separatistički, ali je sam taj potez bio štetan.

Privremeni parkinzi pretvoreni u kaljuge

Još od prošle godine, kada su stanari brojnih novosadskih zgrada "počašćeni" privremenim parkinzima, nijedna od ovih površina se ne održava, zbog čega je najveći deo pretvoren u kaljuge.

Vasin: SNS urušava ustavni poredak zemlje

Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin optužio je danas Srpsku naprednu stranku da urušava ustavni poredak zemlje i napada ustavnom definisane i legitimno izabrane institucije i funkcionere.

Slab pritisak u celom gradu zbog havarije

Zbog havarije koju su napravili izvođači radova na izvorištu Ratno ostrvo, moguće je da će u narednih par sati biti niži pritisak u distributivnoj mreži u gradu i prigradskim naseljima.